Категории

В ДЕТСКА ГРАДИНА „ЗВЪНЧЕ“ БЕ ОТКРИТА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

05 Октомври 2018 | 10:21 Прочетена: 130

На 4 октомври в Детска градина „Звънче“ официално бе открита новата учебна година с приказно тържество, което бе дело на най – големите възпитаници на Детското заведение. Със завладяващи песни, стихове и приказка, големите дечица посрещнаха най – малките „звънчета“ на Детската градина. Те им показаха колко са щастливи и как времето минава в игри и забавления, но всъщност колко им е било трудно в началото да се отделят от своите родители.
Тържествения ден в детското заведение бе уважен от заместник – кметът на Община Етрополе Росица Христова и Росица Иванова – Началник отдел „Социална политика, спорт и туризъм“. Приветствие към своите възпитаници отправи г-жа Цветелина Маринова – Директор на Детска градина „Звънче“. Тя им пожела здраве и късмет, както и всеки ден не само най – малките „звънчета“, а и всички деца с трепет и вълнение да посещават детската градина.
Г-жа Росица Христова пожела на всички дечица да бъдат здрави, щастливи и винаги с усмивка да посещават детската градина. В знак на уважение и признателност красив букет бе поднесен на г-жа Маринова, а за дечицата ръководството на Община Етрополе бе подсигурила вкусни лакомства.
Програмата бе подготвена от най – големите деца, като те подадоха ръка на най – малките и ги въведоха в Детската градина. По стара българска традиция всички деца бяха посрещнати с питка и мед, за да им бъде сладък и щастлив престоя в Детската градина. В приказното царство на ДГ „Звънче“ се обучават около 110 деца, които с усмивки, трепет и вълнение завладяват със звънливите си гласчета всеки ден Детската градина.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?