Категории

ОТКРИТА БЕ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В СУ „ХРИСТО ЯСЕНОВ“ – ГРАД ЕТРОПОЛЕ

17 Септември 2018 | 17:09 Прочетена: 301

С много усмивки, слънчево и весело настроение, амбиция за постигане на нови върхове започна Новата учебна 2018/2019 година за възпитаниците на СУ „Христо Ясенов“.
Тържеството започна с издигане на Националния флаг на Република България, а след това ясеновци посрещнаха знамето на училището.
По стара българска традиция, празничен водосвет за здраве и благословия бе отслужен от отец Емил. Отец Емил пожела на всички здраве и благоденствие. С пъстра програма в съчетание песни и танци бяха част от тържествената програма.
Откриването на Новата учебна година в СУ „Христо Ясенов“ бе уважено от г-жа Росица Христова – заместник – кмет на Община Етрополе,  инж. Стефан Борисов – заместник – кмет на Община Етрополе и член на Обществения съвет към училището, Марияна Драганска-секретар на Община Етрополе, Росица Иванова-началник отдел " Социална политика, спорт и туризъм" в общинска администрация, Цветана Толева-председател на Обществения съвет към училището.
Приветствие към всички отправи г-жа Мила Манчева – директор на СУ „Христо Ясенов“. Тя поздрави децата и им пожела да бъдат здрави, успешни и да радват своите учители и родители. В своето приветствие г-жа Манчева акцентира върху успехите през изминалата година, които са постигнати с много труд и усърдие.
Поздравителни адреси по повод празника  са получени от: Комисия по образование и наука в 44-то Народно събрание, Росица Иванова-Началник на РУ на образованието София-регион, проф.дтн инж. Цоло Вутов-Управител на Геотехмин ООД, инж. Драгомир Драганов-Изпълнителен директор на "Елаците-Мед"АД, Димитър Димитров-Кмет на община Етрополе.
За поредна година, учениците от дванадесети клас поведоха първолаците към новите им класни стаи, за да отбележат първите стъпки едно ново начало.
По традиция за поредна година първокласниците получиха подарък книжка с лично обръщение към първокласника от Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров.

 

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?