Категории

ЦДЯ „ПАТИЛАНЦИ“ ОТПРАЗНУВА СВОЯ РОЖДЕН ДЕН

01 Юни 2018 | 16:25 Прочетена: 516

На 1 юни своя 51-ви Рожден Ден отпразнува и ЦДЯ „Патиланци“. Със прекрасно слънчево време на двора на Детската ясла се сътвори приказно тържество, което би изпълнено с много песни, танци, стихове  и невероятно очарование.
Директорът на Детската ясла г-жа Латинка Иванова  приветства гостите с „Добре дошли“ , а на най-малките възпитаници на Община Етрополе, г-жа Иванова пожела здраве и късмет, а усмивките им никога да не слизат от лицата им.
Мероприятието бе уважено от Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров, Мариана Драганска – Секретар на Община Етрополе, Росица Иванова – Началник отдел „Социални политика, спорт и туризъм“.
От името на ръководството на Общината поздравителен адрес бе прочетен от г-жа Росица Иванова и поздрави Директора и колектива на ЦДЯ „Патиланци“. Община Етрополе подарява климатик на Детската ясла, а малките дечица бяха зарадвани с вкусни лакомства.
Най – малките възпитаници на Община Етрополе направиха един истински спектакъл от много песни, стихове и танци. След прекрасното тържество дойде и най – щастливият и дългоочакван момент за децата, а именно поднасянето на голяма торта. В края на тържеството децата  пуснаха балони в небето по повод празника. След приключване на тържеството, за да отпразнуват своя празник подобаващо с танци, веселие и безгрижно лудуване се погрижиха група аниматори.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?