Категории

15 МАЙ – ПОСЛЕДНИЯТ УЧЕБЕН ДЕН ЗА ВИПУСК 2018 ОТ СУ „ХРИСТО ЯСЕНОВ“

16 Май 2018 | 11:32 Прочетена: 505

С празнична програма, прекрасно настроение и много вълнение, своите випускници изпрати и СУ „Христо Ясенов“ . По традиция програмата започна с посрещане на училищното знаме и предаването му на новите знаменосци.
Стилни, красиви и изящни, с много вълнение на радост, но и сълзи в очите, зрелостниците прекрачиха за последен път прага на своето училище. Тази година СУ „Христо Ясенов“ изпраща три паралелки - 12 „а“, б-в“ и „г“ клас с класни ръководители Цветана Спасова, Леонора Микова и Петя Георгиева.
Официални гости на тържеството бяха г-н Димитър Димитров – Кмет на Община Етрополе, г-н Марин Маринов – председател на Общински съвет – Етрополе, заместник – кметовете на Община Етрополе г-жа Росица Христова и г-н  Стефан Борисов, г-жа Росица Иванова – началник отдел „Социална политика, спорт и туризъм“ и г-н Димитър Хаджиев – общински съветник.
Сърдечно слово към абитуриентите отправи г-жа Мила Манчева – Директор на училището. Тя благодари на учениците за прекараното време заедно, поздрави ги за високите резултати, които са постигнали и им пожела попътен вятър занапред.
Поздрав към зрелостниците отправи и Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров „Днес официално завършва един етап от живота Ви и тръгвате по пътя на своето професионално развитие. Знанията, уменията и опитът, придобити от Вас в училище, ще бъдат Ваши добри спътници в живота занапред. Бъдете любознателни и трудолюбиви, не спирайте нито за миг да се усъвършенствате, защото само така ще се развивате в правилната посока. Вашето формиране като личности е резултат от усилията не само на Вашите учители, но и на обичта, грижите и усърдието на Вашите родители, които винаги ще бъдат до Вас в предизвикателството, наречено живот.  От сърце Ви желая да продължите образованието си в престижни университети и да се реализирате успешно в сферата, в която желаете. Бъдете здрави и следвайте мечтите си!“
По – малките ясеновски възпитаници отправиха поздрав с прекрасни песни към своите каки и батковци. По традиция единадесетокласниците изпратиха зрелостниците по един различен, уникален и запомнящ се начин.
След приключване на тържеството, всички абитуриенти присъстваха на празничен коктейл, който бе подарък от Кмета на Общината.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?