Категории

В ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ „ТОДОР ПЕЕВ“ ИЗПРАТИХА ВИПУСК 2018

16 Май 2018 | 10:11 Прочетена: 449

По традиция, както всяка година се проведе тържественото изпращане на абитуриентите в Община Етрополе.
Прощалното тържество за випускниците от Професионална гимназия „Тодор Пеев“ – град Етрополе започна в 11.00 часа. С мили думи, пожелания за бъдещи успехи и непреклонност пред трудностите, които ще изникнат по пътя им, Директорът на гимназията – г-жа Десислава Найденова изпрати дванадесетите класове с класни ръководители – Соня Димитрова – 12 „а“ клас и Цеца Николова – 12 „б“. Не само като директор, учител, но и като истински родител тя даде ценни съвети на своите ученици – никога да не свеждат глава пред трудностите, защото големите успехи, включват и големи рискове. Благодарност за това, че уважиха техния празник, г-жа Найденова отправи към официалните гости г-н Димитър Димитров – Кмет на Община Етрополе, Заместник – кмета на Община Етрополе г-жа Росица Христова, г-жа Мариана Драганска – секретар на Общината, г-жа Росица Иванова – началник – отдел „Социална политика, спорт и туризъм“ и г-жа Даринка Пекова – началник отдел „Управление на общинска собственост, икономическо развитие и жилищна политика“.
За поредна година, малчуганите от ДГ „Еделвайс“ поздравиха каките и батковците по случай тяхното завършване като рецитираха прекрасни песни и стихове. Поздрав към завършващите момчета и момичета от името на ръководството на Община Етрополе отправи заместник – кметът на Община Етрополе г-жа Росица Христова, която им пожела здраве, късмет, попътен вятър и успех на предстоящите изпити. Красив букет с цветя връчи Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров на Директора на Професионалната гимназия.
По традиция като част от програмата включва и забавен конкурс, от който голяма част от завършващите ученици получиха грамоти за това, с което са били най-известни сред съучениците си и учителите. Част от най-оригиналните и впечатляващи номинации бяха за следните водещи роли, в които випускниците са се отличили през годините - ,,Единствената‘‘, ,,Професионалистът‘‘, ,,Градски тарикат‘‘, ,,Опасен чар‘‘, ,,Великият конспиратор‘‘ и други.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?