Категории

ДЕТСКА ГРАДИНА „ЗВЪНЧЕ“ ОТБЕЛЯЗА СВОЯ 44-ТИ РОЖДЕН ДЕН

15 Май 2018 | 15:20 Прочетена: 132

Детска градина „Звънче“ отбеляза своя 44-ти Рожден Ден на 15 май.  Организираните мероприятия по повод празника на Детската градина имат за цел да накарат децата да изживеят този момент по най – емоционалния начин  с торта и приповдигнато настроение.
Гости на Рождения ден бяха: Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров, заместник – кметовете на Общината г-жа Росица Христова и г-н Стефан Борисов и г-жа Росица Иванова – Началник отдел „Социална политика, спорт и туризъм“.
Г-жа Цветелина Маринова – Директор на Детска градина „Звънче“  откри празника и поздрави прекрасните  дечица. Тя им пожела много здраве, късмет, да бъдат все така усмихнати и весели.
От името на ръководството на Община Етрополе г-жа Христова пожела на колектива на Детската градина и на всички дечица – здраве, късмет, да бъдат винаги усмихнати и благословени.  Г-жа Христова добави, че Общината подарява „CD – плейър“ за всяка една от групите в детското заведение.
От своя страна малчуганите от Детската градина поздравиха присъстващите с прекрасни песни, носещи добро настроение и прекрасна емоция.  За да отпразнуват своя празник подобаващо с танци, веселие и безгрижно лудуване се погрижи приятелят на всички малчугани Бате Енчо.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?