Категории

ОБЩИНА ЕТРОПОЛЕ УЧАСТВА НА ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ „УИКЕНД ТУРИЗЪМ” В ГРАД РУСЕ

15 Май 2018 | 08:48 Прочетена: 109

За поредна година Община Етрополе взе участие в туристическо изложение от 10 до 12 май 2018 година в град Русе.  Четиринадесетото туристическо изложение „Уикенд туризъм” се проведе в Доходно здание – град Русе. По традиция, Русе бе домакин и на единадесетия „Фестивал на туристическите анимации”.
Събитията се повреждат под патронажа на Кмета на Община Русе Пламен Стоилов, със съдействието на Министерството на туризма на България.  Туристическото изложение бе официално открито от г-жа Николина Ангелкова – Министър на туризма в Република България.
Това са най-значимите събития в областта на туризма в Дунавския регион, в които участие вземат общини, туристически центрове, представители на туристическия бизнес, аниматори и членове на туристически сдружения и организации с нестопанска цел.
Община Етрополе участва в туристическото изложение със самостоятелен щанд, който бе посетен от Министъра на туризма, от г-н Стоилов, местни бизнесмени, представители на сдружения и голям брой туристи.
Представителите на Община Етрополе запознаха посетителите на щанда със забележителностите, най – красивите и атрактивни места, които могат да посетят, както и традиционните празници и обичай. Най – голям интерес бе предизвикан от предстоящия „Зетьовски празник”, който ще се проведе в периода 30.06 – 1.07. 2018 година.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?