Категории

ЛЕГЕНДАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ХРИСТО СТОИЧКОВ ПОЗДРАВИ ДЕЦАТА ОТ ШКОЛАТА В ЕТРОПОЛЕ

14 Май 2018 | 11:46 Прочетена: 286

На 12 май легендата на българския футбол Христо Стоичков се срещна и поздрави децата от Футболна школа „Христо Стоичков” – Етрополе. Срещата на легендарния футболист с децата и след това с неговите фенове се състоя на Централния стадион „Чавдар” в Етрополе. Познат сред всички като „Камата” бе тук по покана на Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров.
На срещата присъстваха още Димитър Димитров – Кмет на Община Етрополе, Зам.-кметът г-жа Росица Христова, Директорът на СУ „Христо Ясенов” – Мила Манчева и Димитър Хаджиев – изпълнителен директор на ДЮШ в града.
След приветствието на госпожа Манчева, в което тя поздрави всички деца за прекрасната им игра и успехите, които постигат, запозна присъстващите с биографията на легендарния български спортист.
От своя страна Христо Стоичков поздрави лично всяко едно от децата, пожела на всички здраве, късмет и да бъдат все така борбени спортисти и да подобряват своята игра.  По повод на спечелената Шампионска купа от Ученическите игри 11-12 клас той награди голмайстора на турнира провел се в Добрич-Калоян Тодоров, вратаря Милен Иванов и един от най-успешните футболисти на тази формация Сотир Илиев, като и тримата са от завършващия випуск на СУ „Христо Ясенов".

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?