Категории

ДРУЖЕСТВОТО „ВЯРА-ДИАБЕТ“ – ЕТРОПОЛЕ ОТБЕЛЯЗАХА 8-МИ МАРТ

09 Март 2018 | 14:36 Прочетена: 183

  Дружеството „Вяра – диабет“ – Етрополе отбеляза с празничен обяд 8-ми март Международния ден на жената. Празничният обяд се съпроводен с приятна и емоционална програма, която бе дело на децата от ДГ „Еделвайс“.
Преди началото на програмата приветствие към всички присъстващи отправи председателят на дружеството „Вяра – диабет“ г-жа Маргарита Стефанова. Тя благодари на всички членове на дружеството и им пожела да бъдат здрави, щастливи и все така борбени и позитивни. Г-жа Стефанова изказа благодарности от нейно име и от името на членовете към ръководството на Община Етрополе за подкрепата, която получават.
Програмата продължи с малчуганите от ДГ „ Еделвайс“, които представиха своите песни и стихове по повод идването на Баба Марта и Международния ден на жената. Със своите изпълнения, топли и искрени детски чувства, децата успяха да зарадват сърцата и стоплят душите на всички присъстващи, а очите на членовете на дружеството бяха изпълнени със сълзи на радост.
Изненадата за децата бе пристигането на Баба Марта, която ги поздрави за прекрасните изпълнения и им поднесе прекрасни подаръци.
Поздрав към присъстващите от името на Общинското ръководство отправи г-жа Росица Иванова – началник – отдел „Социална политика, спорт и туризъм“. Тя пожела на членовете на дружеството да бъдат здрави, жизнени и все така ентусиазирани, и благословени. От името на Кмета на Община Етрополе бе подарено красиво цвете на всяка една от потребителките на Дружеството. Община Етрополе подарява празничния обяд на Дружество „Вяра – диабет“ и им пожелава много здраве и благоденствие.


Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?