Категории

КОЛЕДНАТА ЕЛХА ЗАСИЯ В ЕТРОПОЛЕ

07 Декември 2017 | 10:10 Прочетена: 525

Коледната магия засия в центъра на град Етрополе със запалване на коледните светлини. Коледа и Нова година са празниците, които са трепетно очаквани от малки и големи. Това са и най – топлите моменти от годината, които посвещаваме на най – важните хора в живота ни – роднини, близки и приятели. Нека повече от всякога си припомним християнските нравствени и семейни ценности – доброта, грижа за ближния, всеотдайност и съпричастност.
Запалването на светлините бе предшествано от весела празнична програма, която бе подготвена от ръководството и учениците от ОУ „Христо Ботев“ – град Етрополе. С коледна палитра от музикални изпълнения, стихове и песни бе продължена дългогодишната ни традиция, малчуганите да запалват коледното настроение в сърцата ни.  
Тази години, жителите и гостите на града имаха възможност да се  насладят на прекрасно Огнено шоу „Огънче“, което включваше въртене на стаф, пой, огнени змии, фонтани и жонглиране с огнени бухалки, представено от Дуо „Барбароните“.
Поздрав по случай наближаващите светли Коледни и Новогодишни празници, към всички присъстващи отправи госпожа Росица Христова – заместник – кмет на Община Етрополе „ Приемете от ръководството на Община Етрополе и лично от Кмета на Общината г-н Димитър Димитров. С пожелания за здраве, късмет и благополучие! Нека 2018 година бъде по – щастлива, мирна и успешна за всички за нас“. След отброяването за включването на коледните светлини, заместник – кметът инж. Стефан Борисов включи лампичките на елхата.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?