Категории

ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА В ОУ „ХРИСТО БОТЕВ” - ЕТРОПОЛЕ

15 Септември 2020 | 16:13 Прочетена: 76

 

Тържествен старт на учебната 2020/2021 година бе даден и ОУ „Христо Ботев” – Етрополе. С усмивки, весело настроение и амбиция за постигане на нови, по – високи резултати бе посрещната новата учебна година. По традиция представителна ученическа група изпълни „китка” от песни, като поздрав към бъдещите първокласници. Ботевци бяха сътворили прекрасна програма, с която припомниха на всички присъстващи за трепета на първия учебен ден и колко хубаво е това.

 

Представители на Общинската администрация - Етрополе бяха Росина Герасимова и Елеонора Василева. Росина Герасимова прочете и връчи на директора Иван Иванов  поздравителен адрес от кмета на Община Етрополе Димитър Димитров.
С приветствените думи по повод първия учебен ден, директорът на училището Иван Иванов обяви и връчи наградите на победителите в Национално състезание по математика и български език с ученици от началния курс. То е организирано в края на учебната 2019-2020 година от Сдружението на българските начални учители:

 

- 2 златни медала за участие в 3 състезания и получени максималния брой 50 точки: Марин Ботев Ботев от ІІ клас и Ванета Маринова Стефанова от ІV клас;

 

- 1 сребърен медал за участие в две състезания и получени максимален брой 50 точки: Светослав Павлинов Славчев от ІІІ клас;

 

- 10 грамоти за участие в едно състезание и получени максимален брой 50 точки. Първи в училището влязоха първокласниците.

 

 

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?