Категории

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ „ТОДОР ПЕЕВ” ИЗПРАТИ ВИПУСК 2020

23 Юни 2020 | 11:11 Прочетена: 69

 

Зрелостниците на Професионална гимназия „Тодор Пеев” – град Етрополе прекрачиха за последен път прага на любимото училище, в което години наред са трупали знания и умения, споделяли са радост и тъга, вълнения и притеснения. Въпреки извънредната епидемиологична обстановка в страната ПГ „Тодор Пеев“ организира традиционното изпращане и връчване на дипломи за средно образование на своите скъпи абитуриенти при взетите необходими мерки. С традиционно броене от 1 до 12 зрелостниците отпразнуваха края на учебната година.

 

            Събитието бе уважено от заместник – кмета на Община Етрополе Станка Димитрова, Росица Иванова – Началник отдел „Образование, здравеопазване, социални дейности и туризъм“ и други.

 

Г-жа Десислава Найденова – Директор на гимназията изпрати випускниците с много мили думи, с пожелания за бъдещи успехи и непреклонност пред трудностите, които предстоят по пътя им, никога да не свеждат глава пред трудностите, защото големите успехи, включват големи рискове.

 

Поздрав към присъстващите от името на Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров бе отправен от г-жа Станка Димитрова – заместник – кмет на общината. „Уважаеми учители, гости, скъпи зрелостници, днес за последен път сте официално във Вашето училище, а колективът на Професионална гимназия „Тодор Пеев“ изпраща поредното младежко ято, което напуска родното училище, за да полети в необятния простор на живота. Звучи малко тъжно, но това е началото на нещо ново. Млади хора, светът днес е пред Вас! И Нека всичко, което сте научили да ви помогне да преодолете с лекота всякакви препятствия, защото най – големия изпит е когато навлизате в живота. Вярваме, че сте подготвени, за да устоите и да вземате важни решения. Правете всичко внимателно и разумно. Животът е предизвикателство, което не бива да Ви плаши, а само да Ви амбицира.“, бе част от поздрава.

 

От името на всички зрелостници Ивелин Николов изказа благодарности и уважение на ръководството на училището и учителите.

 

Директорът на училище връчи 34 дипломи, 38 свидетелства за професионална квалификация и 24 свидетелства за правоспособност. Като част от програмата, за поредна година се връчиха „номинации” на ученици. Част от учениците получиха и грамота за показани отлични умения в обучението си, за отговорна, активна и ползотворна работа в извън класните дейности. Грамотите са придружени и с парична награда.

 

След последния звънец за учениците, всички заедно запечатаха тези най - вълнуващи моменти с прекрасни общи снимки.

 

 

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?