Категории

ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ БЕ ПОСЕТЕН ОТ ДЯДО КОЛЕДА

13 Декември 2019 | 10:24 Прочетена: 320

Дни преди най-светлите християнски празници, децата от Центъра за социална рехабилитация и интеграция в град Етрополе, отпразнуваха настъпващите празници с приказно тържество.
    Децата и служителите от Центъра са социална рехабилитация и интеграция прочетоха и изиграха приказката „Малката кибритопродавачка“ на Ханс Кристиан Андерсен. Освен приказката, децата изпълниха песни и стихотворения по повод настъпващите празници.
    Тържеството бе уважено от Станка Димитрова – заместник – кмет на Община Етрополе, Росица Иванова – Началник отдел „Социално политика, спорт и туризъм“, родители и гости на центъра.
За всички деца дойде и дългоочаквания момент, пристигането на Дядо Коледа. Те го поздравиха с песен за „Добре дошъл“. Дядо Коледа се бе погрижил за всички деца в центъра, като им бе подготвил прекрасен подарък. Освен желаните подаръци, децата получиха сладко лакомство от Общинското ръководство. Заместник- кметът на Общината поздрави присъстващите повод празника и им пожела много здрави и благоденствие. За всички деца тържеството се превърна в един истински празник, съчетан с много радост и усмивки. Децата успяха да предат коледния си дух и празнично настроение, с които омагьосаха присъстващите.
Коледа е един от най – очакваните празници. На Коледа всички сърца се изпълват с надежда и любов! На Коледа стават чудеса, а щастието, радостта и добротата влизат във всяко семейство, и всички ставаме по – добри.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?