Категории

КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ В ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА

11 Декември 2019 | 13:46 Прочетена: 120

В навечерието на най – светлите християнски празници Коледа и Нова година в Дома за стари хора бе сътворено Коледно тържество. Тържеството бе уважено от Станка Димитрова – заместник – кмет на Община Етрополе и Росица Иванова – Началник отдел „Социална политика, спорт и туризъм“.
Директорката на Дома за стари хора Цветелина Петкова поздрави присъстващите и гостите с „Добре дошли“. Г-жа Петкова пожела на всички присъстващи идната 2020 година да бъдат здрави, много щастливи и добри.  Думата бе дадена на заместник-кмета на Общината г-жа Димитрова. Тя пожела на всички за бъдат здрави, повече усмихнати, щастливи и благословени. За почерпка на потребителите ръководството на Община  Етрополе осигури плодове.
Тази година благодарение на компанията „Лафка Маркет“ АД и най вече на Поли – представител на компанията за нейната инициатива, която са подели възрастните хора получиха страхотно тържество. Актьорите - Любомир Фърков и Даниела Горанова зарадваха възрастните хора със специално внимание, празнично настроение, музика, позитивизъм и коледни подаръци! В Коледната програма участваха и потребителите на специализираната институция с авторски стихотворения и песни, с които направиха празника още по – прекрасен.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?