Категории

КОЛЕДНАТА ЕЛХА ЗАСИЯ В ЕТРОПОЛЕ

06 Декември 2019 | 11:12 Прочетена: 122

 На 5 декември коледната елха озари централния площад в Етрополе. Десетки светлини засияха върху коледното дръвче и озариха централната част на града. Преди запалването на светлините и започването на програмата, всички присъстващи бяха изненадани от добрия Дядо Коледа. Той поздрави децата и им припомни, че все още очаква техните писма и желания за подаръци,  но да не забравят, че трябва да бъдат добри. В истински празник за малки и големи се превърна запалването на коледните светлини. Коледа и Нова година са празниците, които са трепетно очаквани от всички. Това са и най – топлите моменти от годината, които посвещаваме на най – важните хора в живота ни – роднини, близки и приятели. Нека Новата година да влезе в нашите домове с много късмет, лично и семейно щастие, мир и любов, а в Коледната нощ всички да отворим сърцата си за доброта и разбирателство, благосклонност и човещина, обич и оптимизъм.
Празникът започна с програма на прекрасните дечица от ОУ „Христо Ботев“ – град Етрополе, които представиха „Коледна приказка за доброто”. Със своята приказка те призоваха всеки да потърси искрата на доброто у себе си и да я подари на другите. С коледна палитра от музикални изпълнения бе продължена дългогодишната традиция, малчуганите да запалват коледното настроение в сърцата ни.
Поздрав по случай наближаващите светли Коледни и Новогодишни празници, към всички присъстващи отправи госпожа Росица Христова – заместник – кмет на Община Етрополе. Тя пожела здраве, щастие, късмет и благополучие през настъпващата 2020 година. След отброяването за включването на коледните светлини заместник – кметът Росица Христова включи лампичките на елхата.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?