Категории

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

10 Юли 2019 | 11:45 Прочетена: 49

В Общинска Администрация – Етрополе пристигна благодарствено писмо до Кмета Димитър Димитров от Директора и колектива на ДГ „Еделвайс“ по повод изграждане на площадка по Безопасност на движението.

                                                            БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО
                                              От децата и колектива на ДГ „Еделвайс“ – ЕтрополеУважаеми г-н Димитров,

Приемете нашето огромно „Благодаря“ за вниманието и жеста на добра воля, които направихте за ДГ „Еделвайс“ – гр. Етрополе.
Благодарим Ви, че помогнахте да сбъднем една наша мечта – изграждане на площадка по Безопасност на движение по пътищата. Тази придобивка донесе много радост, много положителни емоции и огромно щастие в детските сърчица.
Благодарим Ви, че сбъднахте детските мечти!
Разполагайки с подобна площадка в ДГ „Еделвайс“ спокойно, в реална ситуация ще се провеждат занимания по БДП. Децата ще се запознаят с основните правила, пътни знаци и маркировка и ще прилагат своите знания на практика, включвайки се като участници в движението – от една страна като пешеходци и от друга страна като водачи на превозни средства. Използвайки тази площадка ние ще поставим основите на култура на поведение на пътя у подрастващите и ще работим за формиране на така необходимите знания, умения и навици у тях по отношение на тяхната безопасност.

Пожелаваме Ви здраве, радост, благоденствие и професионални успехи!

С уважение,

Децата и колектива на ДГ „Еделвайс“ – Етрополе
Директор: Татяна Маринова 
Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?