Категории

ЦЕНТЪРЪТ ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА ОТБЕЛЯЗА 6-ТИ РОЖДЕН ДЕН

20 Март 2019 | 10:54 Прочетена: 810

На 19 март 2019 година Центърът за обществена подкрепа – град Етрополе отбеляза своя 6-ти Рожден Ден. Денят съвпадна и с професионалния празник на социалния работник, който се отбелязва ежегодно всеки трети вторник от месец март. По стар български обичаи, гостите бяха посрещнати с питка и мед. Управителят на Центъра за обществена подкрепа г-жа Йоланта Недялкова поздрави присъстващите с „Добре дошли!“ Тя поздрави всички служители и колеги, които са ангажирани в социалната сфера по повод празника. На всички г-жа Недялкова пожела здраве, лични и професионални успехи, и благополучие.
Сред гостите на празника бяха г-жа Нели Сейменарова – главен счетоводител на Община Етрополе, служители на общинска администрация, г-жа Мила Пашова - Мила Пашова – Областен координатор по проект „Повишаване на капацитета на служителите в сферата на закрила на детето, социалните услуги и социалното подпомагане“,  Галя Павлова – Директор дирекция „Социално подпомагане“ и други.
Гостите и децата се насладиха на един прекрасен празник изпълнен с много песни, танци и вълнуващо настроение. Като на всеки рожден ден без празнична торта не може, защото празникът няма да бъде истински. Тя беше поднесена с хубава песен, изпълнена от децата посещаващи Центъра за обществена подкрепа.
От името на ръководството на Общината, г-жа Сейменарова връчи поздравителен адрес и саксийно цвете.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?