Категории

ЕТРОПОЛЕ БЕ ДОМАКИН НА ОБЛАСТНИ УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ ПО ВОЛЕЙБОЛ ЗА МОМЧЕТА /5-7 КЛАС/

15 Март 2019 | 15:43 Прочетена: 65

Отново отборът на Средно училище „Христо Ясенов“ е първенец в областта

На 14 март в Етрополе се проведоха областните ученически игри по волейбол за момчета /5-7 клас/. В надпреварата се впуснаха отбори на Средно училище „Христо Ясенов“ - Етрополе, Средно училище „Любен Каравелов“ – град Копривщица, Основно училище „Стефан Стефанов“ – село Гара Елин Пелин и Основно училище „ Митрополит Авкентий Велешки“ – град Самоков. Отборите играха всеки срещу всеки, като етрополските надежди на волейбола не допуснаха загуба в нито един от мачовете.
В първия мач от надпреварата отборът на Копривщица победи отборът на Гара Елин Пелин с 2:0 гейма /25:5; 25:0;/.
Във втория мач един срещи друг се изправиха отборите на Самоков и Етрополе. Етрополци бяха категорични с победата си с 2:0 гейма /25:11; 25:16;/. Момчетата се представиха много добре и показаха добра спортна форма и техника на игра, което им помогна да победят в мача. Отново етрополци показаха класата си на игра и успяха по безупречен начин да победят и отбора на Гара Елин Пелин с категоричното 2:0 /25:7; 25:6;/.
В срещите между двата тима на Самоков и Копривщица, отборът на Копривщица победи Самоков с 2:0 гейма.
В спор за първото място се изправиха срещу отбора на Копривщица.След трудно начало и загуба в първият гейм,последва коренна промяна в играта на Ясеновци и те не оставиха никакво съмнение в своето превъзходство и спечелиха срещата с 2:1 гейма.
Оспорвана бе и срещата между отборите на Елин Пелин и Самоков, но отборът на Самоков успя да победи съперника в един оспорван мач.
След всички изиграни срещи отборът на Средно училище „Христо Ясенов“ е първенец в София област.  Господин Васил Василев – ръководител на Волейболен клуб „Етрополе“ връчи купи и грамоти на състезателите.


Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?