Категории

ГРЕЙНА КОЛЕДНАТА ЕЛХА В ЕТРОПОЛЕ

06 Декември 2018 | 13:07 Прочетена: 115

На 5 декември коледната елха озари централния площад в Етрополе. В истински празник за малки и големи се превърна запалването на коледните светлини. Коледа и Нова година са празниците, които са трепетно очаквани от малки и големи. Това са и най – топлите моменти от годината, които посвещаваме на най – важните хора в живота ни – роднини, близки и приятели. Нека повече от всякога си припомним християнските нравствени и семейни ценности – доброта, грижа за ближния, всеотдайност и съпричастност.
Празникът започна с програма на прекрасните дечица от ОУ „Христо Ботев“ – град Етрополе, които представиха стихове и песни по повод настъпващите празници. С коледна палитра от музикални изпълнения, стихове и песни бе продължена дългогодишната ни традиция, малчуганите да запалват коледното настроение в сърцата ни.  
За поредна година жителите и гостите на града имаха възможност да се  насладят на прекрасно Огнено шоу, което бе представено от Дуо „BarbaroniTe“.  Огненото шоу включваше  въртенене на три поя, ветрила, огнени змии, стаф, двоен стаф, жонглиране с огнени бухалки и фойерверки.
Поздрав по случай наближаващите светли Коледни и Новогодишни празници, към всички присъстващи отправи госпожа Росица Христова – заместник – кмет на Община Етрополе. Тя пожела здраве, щастие, късмет и благополучие през настъпващата 2019 година. След отброяването за включването на коледните светлини заместник – кметът Росица Христова включи лампичките на елхата.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?