Категории

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

05 Декември 2018 | 09:57 Прочетена: 129

  Уважаеми госпожи и господа,
           
            Скъпи приятели,

            Приемете моите сърдечни благопожелания по случай 5-ти декември – Международния ден на доброволеца!
            Искрено и от сърце желая на всички Вас сила, борбеност и упоритост за да имате достоен живот!
            Вие сте част от нашето общество, наши съграждани и сърцата ни винаги ще бъдат изпълнени с подкрепа и възхищение към огромната воля за живот и отдаденост, която съпровожда всеки Ваш ден! В мое лице винаги ще намирате подкрепа и съдействие, за да имате равни възможности за участие в живота на нашата община!
           Вече 33 години празника се чества по инициатива на ООН като ден, в който институциите, неправителствените организации и всички граждани във всички страни  изразяваме своето уважение и благодарност към доброволците.
           За да бъдеш доброволец е необходимо да притежаваш силно чувство за отговорност, хуманен дух, борбеност, голяма душа и смело сърце, готовност и саможертва в полза на обществото!
            В началото на най-празничния месец от годината, желая на Вас и Вашите близки безброй  поводи за усмивки, крепко здраве, много щастие, късмет и постигане на мечтите си!
            Благодаря от името на служителите на РСПБЗН – Етрополе на всички членове на Доброволното формирование към Община Етрополе, че сте все така всеотдайни и ни помагате в трудните моменти и че може да разчитаме на Вас. Нека Вашият ярък пример да бъде заразителен и за останалите хора в обществото.
            Изключително съм доволен, че познавам и работя с такива хора! Гордея се с Вас и благодаря за разбирането и подкрепата на Вашите близки!
            Да бъдеш доброволец трябва да носиш голямо сърце и душа! Да отдадеш изцяло себе си в готовност за саможертва в полза на обществото, което разбира се Вие го правите с желание и упоритост! Хора като Вас ме карат да вярвам в бъдещето, че няма да допуснем риск за живота и здравето на населението от нашата община!
            Весел празник!
     
инж. Ивайло Диков – Началник РСПБЗН - Етрополе

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?