ДГ „СЛЪНЧИЦЕ“ ОФИЦИАЛНО ПОСРЕЩНА НАЙ – МАЛКИТЕ СИ ВЪЗПИТАНИЦИ

DSC 0004

По стара традиция ДГ „Слънчице“ посрещна официално своите най – малки възпитаници. Всяка година пред училищната група към Детското заведение посреща най – малките сладурчета прекрачили за първи път прага на един приказен и нов свят, а именно Детската градина. С приказно тържество, песни, танци, много усмивки и весело настроение, децата създадоха истински празник на всички присъстващи. След като най – голямата група показаха

Прочети още: ДГ „СЛЪНЧИЦЕ“ ОФИЦИАЛНО ПОСРЕЩНА НАЙ – МАЛКИТЕ СИ ВЪЗПИТАНИЦИ

Туристически поход до връх Свищи плаз

678446702

Любители на пешеходния туризъм, уведомяваме Ви, че на 21.10.2017г. /събота/ ще се проведе туристически поход до връх Свищи плаз /1888 м./. Тръгване в 8:00 часа от Автогара Етрополе към хижа „Кашана”. В 9:00 часа се тръгва от хижата към върха. Ако не можете да си осигурите транспорт до там може да се свържете с организаторите.

Заповядайте да се насладим заедно на последните топли дни от месец октомври.

Лице за контакт: Кати Дочева – 0886813474.

ОДМВР- София за пореден път горещо апелира:

PIZM

ОДМВР- София за пореден път горещо апелира: ПОЛИЦИЯТА НЕ ТЪРСИ ФИНАНСОВО СЪДЕЙСТВИЕ ОТ ГРАЖДАНИТЕ ЗА ЗАЛАВЯНЕТО НА ПРЕСТЪПНИЦИ!

С оглед продължаващите случаи на хора, въведени в заблуждение по телефона и предали на непознати значителни парични суми под различен предлог, ОДМВР- София отново призовава гражданите да не се поддават на провокации за предоставяне на парични средства във връзка с провеждаща се полицейска операция за залавяне на извършители на престъпления.

Прочети още: ОДМВР- София за пореден път горещо апелира:

СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА ОБЯВЕНИ В ДИРЕКЦИЯ "БЮРО ПО ТРУДА" - Ботевград към 11.10.2017г.

№ по ред Длъжност Месторабота Образование
1 Сервитьор гр.Етрополе Средно
2 Барман гр.Етрополе Средно
ОБЯВЕНИТЕ   МЕСТА   ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СЛУЖБИ ПО ЗАЕТОСТ
може да намерите на:    http://eures.bg/trl.search.asp?id=32

СПЕКТАКЪЛЪТ „СПАСИТЕЛЯТ“ БЕ ПРЕДСТАВЕН НА ЕТРОПОЛСКА СЦЕНА

DSC 0020

На 16 октомври на учениците от 8 до 12 клас бе представен спектакълът „Спасителят“. Той е с цел превенция и борба с наркотиците, инициативата за поканата е на МКБППМН и Община Етрополе. Присъстващите ученици в Големия салон на НЧ „Тодор Пеев-1871“ с голям интерес проследиха случващата се история на сцената.   Те станаха свидетели на една човешка драма, породена от безпътицата на живота, тласнала тийнейджърката Нели в бездната на свят залят от наркотици. Омагьосаният кръг, в който е въвлечена ( зависимост – насилие – проституция - дрога ), създаден от наркопласьора Стив, довел героинята до деградация и пълна апатия към живота. В главната роля на „спасител“ бе Ивайло Захариев, който след представлението изнесе лекция, разказвайки своя личен опит от това как се е спасил от зависимостта. След това всички присъстващи имаха възможност да зададат своите въпроси към Ивайло.

Прочети още: СПЕКТАКЪЛЪТ „СПАСИТЕЛЯТ“ БЕ ПРЕДСТАВЕН НА ЕТРОПОЛСКА СЦЕНА

ВГ “Оренда“ към НЧ “Тодор Пеев – 1871“ с две отличия от своя поредна изява

22472724 1914916762092608 1850590745 n

Професор Марин Дринов нарича читалищата "съсредоточия на най-просветените и най-деятелни за напредъкът на народността ни български сили." Те възникват и се утвърждават като показател за българщината там, където съзнанието за българската наука е живо. Един от тези центрове е Панагюрище.

На 14 октомври – празничния Петковден, в театралния салон на панагюрското читалище „Виделина-1865“, стари градски песни възпяха чувствена любов и горестна обич на Втория национален фестивал на старата градска и шлагерна песен „Нежни спомени”.

Прочети още: ВГ “Оренда“ към НЧ “Тодор Пеев – 1871“ с две отличия от своя поредна изява

ДОМАКИНСКА ПОБЕДА ЗА ЖЕНСКИЯ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ

DSC 0508

Женският отбор по волейбол изигра своя първи домакински мач, който всъщност е и втори за момичетата от първенството „Волеймания”. Етрополки се наложиха 3:0 (25:17; 25:18; 25:15) гейма над отбора софийския отбор „Рейвън”. Мачът се игра на 15 октомври от 12.00 часа в спортна зала „Чавдар”. Пред събралата се публика момчетата

Прочети още: ДОМАКИНСКА ПОБЕДА ЗА ЖЕНСКИЯ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ

ЕЛИТНАТА ГРУПА ДО 15 ГОДИНИ НА ЧАВДАР ЕТРОПОЛЕ РАЗГРОМИХА ВИТОША БИСТРИЦА С 5:0

DSC 0038

На 14 октомври от 11.00 часа елитната група до 15 година на Чавдар Етрополе се наложи с 5:0 срещу отбора на Витоша Бистрица. Мачът се игра на изкуственото игрище на Спортен комплекс „Чавдар” Младите надежди надиграха своите съперници, още в началото след първия съдийски сигнал етрополци вкараха първото си попадение в мача.

Прочети още: ЕЛИТНАТА ГРУПА ДО 15 ГОДИНИ НА ЧАВДАР ЕТРОПОЛЕ РАЗГРОМИХА ВИТОША БИСТРИЦА С 5:0

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

DSC 0030

ДЕСЕТКИ ХОРА ЗАСТАНАХА ЗАД КАУЗАТА ДА ПОДКРЕПЯТ МЛАДОТО МОМЧЕ ИЛИЯН ЛАЗАРОВ

За пореден път група младежи застанаха зад каузата, с която да помогнат на младото момче Илиян Лазаров, който страда от коварна болест. В името на каузата бе организиран благотворителен турнир по футбол, който се състоя в спортна зала „Стоян Николов”. Отборите бяха разделени в две групи, като мачовете се играеха в две полувремена по 10 мин., както и до сега. За пети пореден път отбора на „Митаците” станаха първи като на финала победиха отбора на „Ивайло Гръбчев” с 3:1.

Прочети още: БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

ЧАВДАР ЕТРОПОЛЕ СЕ НАЛОЖИ С 2:0 СРЕЩУ БЕЛАСИЦА ПЕТРИЧ

DSC 0074

В мач от 11-ти грък на първенството на Югозападната трета лига, момчетата с наставник Красимир Стоев се наложиха с 2:0 срещу съперника си Беласица Петрич. Срещата се игра на стадион „Чавдар” от 16.00 часа. Началото на мача започна с едноминутно мълчание, където футболисти и футболни фенове почетоха паметта на  Денислав Йорданов (Бадема). Бадема е бил футболист на Чавдар от близкото минало и треньор, който бе посветил таланта си на любимата игра на десетки хора и допринесъл за многото успехи на отбора в Етрополе и на подрастващите в клуба.

Прочети още: ЧАВДАР ЕТРОПОЛЕ СЕ НАЛОЖИ С 2:0 СРЕЩУ БЕЛАСИЦА ПЕТРИЧ

Страница 1 от 165