Категории

СТАРТИРА УЧЕБЕН КУРС ПО ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ ЗА ДОМОУПРАВИТЕЛИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА АСОЦИАЦИИ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ

08 Октомври 2020 | 13:14 Прочетена: 33

 

       Уважаеми съграждани, в Общинска администрация – гр. Етрополе е постъпило писмо от Центъра за енергийна ефективност ЕнЕфект, който съвместно с общинската мрежа за енергийна ефективност ЕкоЕнергия и Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ ще проведат учебен курс на тема „Обновяване на съществуващите жилищни сгради“, насочен към домоуправители и представители на асоциации на етажната собственост, собственици на жилищни сгради и общински специалисти.      

 

      Курсът ще се състои от 7 лекции, които ще се провеждат в онлайн платформата Zoom всеки четвъртък от 17:30 ч. Стартът ще бъде даден на 22-и октомври, а регистрацията е безплатна и достъпна чрез уебсайтовете и Фейсбук страниците на организаторите.

 

      Обучението ще представи на участниците информация по най-важните теми, свързани с управлението на процеса на сградно обновяване и контрола върху качеството на строителните дейности. Ще бъдат засегнати въпроси, свързани както с техническите изисквания към сградните компоненти, така и с икономическата рентабилност, комфорта и здравословните условия на живот. Лекциите ще се водят от специалисти на ЕнЕфект и преподаватели от СУ „Св. Климент Охридски“ и Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), а в модерирането ще се включи и председателят на Европейския институт са сградните характеристики Юлиан Попов.

 

       За участие в курса е необходима предварителна регистрация на адрес: http://forms.gle/rMKiDo5bEsxVpHBY8 , като участниците ще получат индивидуален линк и парола за включване в уебинара минимум 24 часа преди всяка сесия.

 

       За допълнителна информация:

 

       Драгомир Цанев, изп. директор на ЕнЕфект

 

       Тел.: 02 963 17 14/ 0882 493 110

 

       Email: dtzanev@eneffect.bg

 

 

 

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ